Načini isporuke

Odredbe odgovornosti
Ceramica.co.rs, kao prodavac, dužan je da po svakoj uspešno napravljenoj porudžbini, kupca obavesti o statusu iste, o roku isporuke, kao i da u slučaju nemogućnosti isporuke, novac vrati i o otkazivanju porudžbine pismenim ili elektronskim putem obavesti kupca.

Obaveza kupca je da se prilikom korišćenja sajta i kupovine robe preko njega, upozna sa opštim uslovima korišćenja portala.

Po uspešno izvršenoj porudžbini kupca će kontaktirati ovlašćeno lice u ime prodavca, i na imejl adresu poslati predračun po kojem se može izvršiti uplata za željenu robu. Na predračunu u gornjem levom uglu se nalaze računi na koje se uplata može izvršiti, dok se u dnu teksta nalazi poziv na broj koji je potrebno uneti prilikom popunjavanja uplatnice. Nakon uplate preporučujemo da, odgovorom na imejl adresu sa koje ste dobili profakturu, obavestite ovlašćeno lice o statusu. Svaka uplata mora biti realizovana pre isporuke robe.

Ograničenja isporuke
Isporuka robe je ograničena isključivo na teritoriju Republike Srbije. Iz praktičnih razloga isporuka određenog tipa robe nije moguća, i ona se može isključivo preuzeti lično, uz dogovor, u našim maloprodajnim objektima ili u velikoprodaji u Dobanovcima.

Isporuka online porudžbina vrednosti preko 5000 dinara je besplatna na teritoriji gradova: Niša, Pirota, Aleksinca i užoj teritoriji grada Beograda.

U slučaju da isporuku vrši Ceramica.co.rs:

    • Isporuka se vrši određenim danom, koji određuje Ceramica.co.rs.
    • Roba se isporučuje na naznačenu poštansku adresu, a kupac organizuje i snosi troškove istovara iste.
    • Prilikom preuzimanja robe ista se pregleda, kupac daje izjavu da roba nije fizički oštećena i potpisuje otpremnicu i zapisnik.

U slučaju da isporuku vrši kurirska služba:

  • Kupac organizuje i snosi troškove istovara robe.
  • Cena isporuke varira zavisno od težine paketa i destinacije.
  • Otpakivanje i provera robe u prisustvu kurira nisu mogući.
  • Po prijemu robe, žalbe na oštećenja nastala prilikom transporta kurirskom sluzbom kupac može napraviti u roku od 24 h od momenta prijema.

Po izvršenoj porudžbini, porudžbina ulazi u obradu, i o završetku ovog procesa kupac će biti obavešten putem telefona ili imejla.

Način plaćanja je virmanski ili elektronskim putem. Izvršenjem porudžbine kupac potvrđuje da je pročitao i razumeo uslove korišćenja, poslovanja i isporuke.

NAPOMENA: Isporuka se obavlja do ulaza u objekat, odnosno do mesta kojem transportno vozilo može neometano prići. Kupac je dužan da obezbedi ljudstvo za istovar. U slučaju vraćanja robe povraćaj sredstava kupcu se može izvršiti isključivo na račun kupca.

Scroll To Top
Close
Close
Proizvodi
0 Lista Želja
0 Korpa
Close

Moja korpa

Shopping cart is empty!

Continue Shopping