Politika privatnosti

Lični podaci koje prosledite sajtu ceramica.co.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirani u skladu sa ovim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili slanje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti sa bilo kojim zakonom.

Ceramica.co.rs na ovoj lokaciji ne želi od Vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može raspolagati. Ceramica.co.rs nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju Vaši lični podaci. Njihovu privatnost se ceramica.co.rs obavezuje da će čuvati, neće obelodanjivati, niti prosleđivati trećim licima.
Isključivo osnovni podaci o kupcima/korisnicima se prikupljaju, kao i oni neophodni za poslovanje i informisanje korisnika, a sve u duhu dobrih poslovnih običaja, kao i u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.

Sve informacije vezane uz transakcije kupac – ceramica.co.rs, smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Repubike Srbije.

Naši kupci imaju mogućnost izbora da li žele da se nalaze ili budu obrisani sa mejling liste korišćene za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima su strogo čuvani, i njima imaju pristup isključivo zaposleni ceramica.co.rs, kojima su navedene informacije neophodne za obavljanje posla. Svi zaposleni u ceramica.co.rs (kao i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje pravila zaštite privatnosti.

Ceramica.co.rs zadržava pravo promene sadržaja sajta i cena bez prethodnog obaveštenja.

Scroll To Top
Close
Close
Proizvodi
0 Lista Želja
0 Korpa
Close

Moja korpa

Shopping cart is empty!

Continue Shopping